📢 Press release – noris is certified according to ISO 9001 and ISO/IEC 27001

📰 noris MIKE in Best Workplaces’ list
22. December 2023

noris M.I.K.E. successfully completed its double certification by DQS according to the international standards of the International Organization for Standardization (ISO):

(a) ISO 9001:2015 which promotes sustainable growth in performance and innovation and ensures stability in the provision of high quality products and services, and

(b) ISO/IEC 27001:2022 establishing a holistic management system for planning, implementing and monitoring information security.

At the same time, it is worth mentioning that (as notified by the Certification Agency DQS) noris M.I.K.E. is the 1st company in Greece as well as the 40th company worldwide certified by DQS according to its new and updated 2022 version of the ISO/IEC 27001 standard.

Greek text:

Η noris M.I.K.E. αποτελεί κορυφαία εταιρεία παροχής IT λύσεων, προϊόντων και υπηρεσιών που βασίζονται στα 7 ιδιόκτητα Κέντρα Δεδομένων υψηλής ασφάλειας της μητρικής εταιρείας noris network AG στη Γερμανία. Η 30-ετής και πλέον εμπειρία και τεχνογνωσία στην κατασκευή και διαχείριση των Κέντρων Δεδομένων, η διασύνδεση των Κέντρων Δεδομένων τόσο μεταξύ τους όσο και διεθνώς μέσω ενός ιδιόκτητου δικτύου κορμού υπερυψηλών ταχυτήτων, οι κτιριακές υποδομές υψηλής ενεργειακής απόδοσης, τα εφεδρικά συστήματα τροφοδοσίας ηλεκτρικής ισχύος και οι τελευταίας λέξης τεχνολογίες που αξιοποιεί, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τη noris ως έναν αξιόπιστο σύμμαχο και συνεργάτη που εμπιστεύονται επιχειρήσεις και φορείς διεθνούς εμβέλειας.

Θεσσαλονίκη, 15. Φεβρουαρίου 2024
Η noris M.I.K.E. ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διπλή πιστοποίησή της από το Φορέα Πιστοποίησης DQS σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα του International Organization for Standardization (ISO):
(α) ISO 9001:2015 που προωθεί τη βιώσιμη αύξηση των επιδόσεων και της καινοτομίας και
εξασφαλίζει σταθερότητα στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, και
(β) ISO/IEC 27001:2022 που εγκαθιδρύει ένα ολιστικό σύστημα διαχείρισης για το
σχεδιασμό, υλοποίηση και παρακολούθηση της ασφάλειας πληροφοριών.
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι (όπως γνωστοποιήθηκε από το Φορέα Πιστοποίησης DQS) η noris M.I.K.E. είναι η 1η εταιρεία στην Ελλάδα καθώς και η 40η εταιρεία παγκοσμίως που πιστοποιήθηκε από την DQS σύμφωνα με την καινούρια και ανανεωμένη έκδοση του 2022 του προτύπου ISO/IEC 27001.

Ο Στέλιος Γκίκας, CEO της noris M.I.K.E., δήλωσε σχετικά:
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για την επιτυχία της διπλής πιστοποίησής μας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001 και ISO/IEC 27001. Πόσο μάλλον όταν αυτή συνοδεύεται από την αξιοπιστία και το κύρος του διεθνώς αναγνωρισμένου Φορέα Πιστοποίησης DQS. Η επένδυσή μας στον τομέα των Πιστοποιήσεων αποτελεί, εξάλλου, φυσική συνέχεια της εταιρικής μας κουλτούρας και των αξιών που διέπουν τη noris M.I.K.E. και τοποθετούν στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας την καινοτομία, τη συνεχή βελτίωση, την αξιοπιστία, τη συστηματική παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, και την ασφάλεια συστημάτων, πληροφοριών και συναδέλφων. Ταυτόχρονα, είναι κοινή εταιρική αντίληψή μας ότι τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας πληροφοριών για τα οποία πιστοποιηθήκαμε, συνιστούν ένα δυναμικό πλαίσιο και ένα αποτελεσματικό εργαλείο που διασφαλίζει τη συνεχή βελτιστοποίηση των διαδικασιών μας, τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των επιχειρησιακών δεδομένων και της εμπιστευτικότητάς τους, την επίτευξη βιώσιμης προστιθέμενης αξίας και την αυξημένη ικανοποίηση των πελατών μας.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *